Er zijn nog 74 wachtende voor u

Toen ik begon met de online biz heb ik aardig wat dingen geprobeerd. De meesten kennen wel een aantal websites van mij. Er zijn alleen ook een aantal minder geslaagde projecten van mij zo als Sim Only Aanbieding. Net als de rest van Nederland wilde ik op de eerste plek staan met “Sim Only Aanbiedingen”. Ik dacht dat, dat mij wel zo lukken door simpel weg een WordPress installatie te installeren, template uit te zoeken en dan nog 3 teksten schrijven. Dan komt de eerste plek van zelf en het geld wel aanwaaien. Tja, ik moest nog een hoop leren 🙂 maar ik wil jullie deze les besparen.

Dus:

  • Ga geen domein namen kopen met – er in een dan verwachten dat hij op een of andere magische wijze op de eerste plek komt.
  • Als het jou domein naam zonder – al weg kijk dan eerst of deze hoog in Google staat. Zo ja verwacht dan niet dat je deze gaat verslaan zonder zeer veel moeite.
  • Ehm, er zijn nog 74 andere domein namen die het zelfde hebben geprobeerd. Dan kun je het proberen maar dan is er veel werk aan de winkel 😉

Les 1: geld verdienen gaat niet van zelf, ook online niet!

Iedereen die zegt dat het wel zo is liegt!